130 Josep Quintana (36è Master 30)

Tambè va participar Ricard Suàrez i amb l'ajuda des dels cotxes i avituallaments de Laia Boix, Alberto Parra, Pep Invernó i David López.

dilluns, 25 d’agost del 2014

MEMORIAL PASCUAL HORNA XL ESCALADA A BLANES VETERANS

Edu García i J.A. Cortizo a la tradicional pujada al Castell de Blanes. Amb el resultat final despres de l'escalada en línia i en format cronoescalada de:

32è Edu García amb un temps de 13:48 (20è M40)
37è J.A. Cortizo amb un temps de 14:35 (23è M40)

4 hores de Resistència BTT

2 Equips Lefa a les 4 hores de resitència BTT disputades a Cervià de Ter.

Equip 1: Ramon Ruiz del Pilar, Ricard Suàrez i Eric Fusellas.
Equip 2: Xevi Segura, J.M. Espinar i Alexis Banzo.

Al final l'Equip1 acabà a la novena posició amb 12 voltes i l'Equip2 acabà 12 amb 11.

dilluns, 18 d’agost del 2014

CURSA CICLISTA PLA DE SANTA MARIA

Edu García, Ricard Suarez i Josep Quintana a la cursa ciclista del Pla de Santa Maria.
Amb una vint-i-cinquena posició final d'Edu García essent el tercer Veterà 40.

Foto d'Angel F. Santos.

divendres, 15 d’agost del 2014

51è G.P. FESTA MAJOR DE CICLISME A MALGRAT

Gran actuació dels veterans a la cursa de Malgrat de Mar. A més de les bones posicions individuals cal destacar la segona posició en metes volants d'Edu García i la sisena posició per equips.

6 Edu García
39 J.M. Espinar
40 J.A. Cortizo
45 Ricard Suarez

dilluns, 4 d’agost del 2014

III GRAN PREMI JOSEP Mª MIQUEL - AJUNTAMENT DE MASLLORENÇ

Edu García i J.A. Cortizo a la social de Masllorenç. Amb el resultat final de 59è i 11è V40 d'Edu García en una cursa guanyada per el tàndem format per Marc Vilanova i Ignacio Avila (CKT) de 85 km i amb una velocitat mitjana final de 44 km/h.

52ª CURSA CICLISTA GP DEL PRÈSSEC

Edu García participa la cursa Senior/M30/V40 del Morell.

La cursa va ser guanyada per Guillem Fortuny (Lizarran), cal destacar la gran duresa del circuit on només 16 dels 45 corredors inscrits varen aconseguir acabar a la volta del guanyador. L'Edu va tenir problemes mecànics a mitja cursa i no va poder acabar.

Duatló de Vallter Hybrid Series

3 equips amb membres del Lefa a la Vallter Hybrid Series.

A la classificació general per relleus:

5è Toni Olivares / Lluís Planaguma 1:50:14
6è Andreu Montero / Isaac Barti 1:52:22
9è Gerard Bartrina / Sergi Bartrina 1:56:18

La Ruta Minera

Joan Pozo a la primera edició de La Ruta Minera. Va tardar 6:54:09 a realitzar l'exigent recorregut de 166 km i 4150 metres de desnivell positiu, amb 6 ports de muntanya (Coll de la Batallola Km 32,2 / Coll de Pradell Km 74,6 / Coll de Josa Km 90,7 / Coll de Port Km 111,6 /Port del Comte Km 119,9 / Coll de la Mina 154,6).

X GRAN PREMI AJUNTAMENT TORELLÓ

5 Lefas a la cursa de veterans i fémines de Torelló. A destacar la primera posició d'Anna Espuña en fémines i la segona posició en metes volants d'Edu García.