diumenge, 19 de gener del 2014

Presentació C.C. Lefa Team

Es presenta el nou Club Ciclista Lefa Team per a la temporada 2014, amb més de 70 socis i l’objectiu de forma un grup amb l’afició al ciclisme com a denominador comú. El club organitza sortides els dissabtes, diumenges i dies festius amb sortida des d’Olot, a més d’actes socials com excursions i àpats.

El club correrà les proves ciclistes elit/sub23, sènior, màster 30 i veterans 40 del calendari català i nord-català sota la denominació de Fortia-Lefa Team; amb el lideratge del corredor elit argentí Mauricio Müller, campió de varies proves del calendari català i espanyol a més del campionat de grans clàssiques.

Fortia és el principal patrocinador del projecte conjuntament amb Linbikes, Firabar, restaurant l’Arç, electricitat Joan, Espai Bici Olot, el Rei de la Rajola, enguixats Planella, RPM 2000 i la casa del pernil.

La junta directiva està formada per Joan Linares com a president, Ramón Ruiz vicepresident, Josep Quintana secretari, Albert Verdaguer tresorer i els vocals  Alberto Parra, David Ferrer, Ferran Riera, Juan Lobato, Juan Pozo, Mauricio Muller i Toni Olivares.


Des de la junta us desitgem que tingueu un molt bon any i pugueu sumar tots plegats molts kilòmetres vestint els colors del club.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada